Wie helpen u bij uw strategie?

 

Johan Visser

Oprichter StrategieSuite. Adviseur, trainer, coach strategie & leiderschap

 

Johan Visser"Het geeft mij iedere keer weer veel energie en voldoening om organisaties en mensen daarbinnen op een krachtige en persoonlijke manier te helpen bij hun visie- en strategieontwikkeling. Voordat ik hier 12 jaar geleden mee gestart ben, heb ik veel ervaring kunnen op doen aan de andere kant van de tafel. Daar heb ik gezien wat een heldere strategie oplevert: focus, draagvlak en energie.

Strategie en persoonlijk leiderschap is in de praktijk sterk met elkaar verbonden. Vandaar dat ik de vakgebieden strategie en leiderschap/psychologie vaak met elkaar combineer in de realisatiefase. Als adviseur en coach in maatwerk programma's en als trainer in onze leiderschap- en strategiecourses.

Daarnaast bouw ik als eigenaar/ondernemer met plezier mee aan de ontwikkeling en groei van AcademySuite en EnergyDrives''.

 

Gerhard Jansen

Projectleider StrategieSuite

Gerhard Jansen

'Als projectleider houd ik mij met name bezig met de realisatiekant van strategie. Het inspireert mij om samen met gemotiveerde ondernemers en managers aan de slag te gaan. Om zo met nieuwe energie, samen volgende stappen te zetten!”

 

 

Backoffice en partners

Met een stevige backoffice en kwaliteitspartners bedienen we klanten op maat vanuit Landgoed Staverden.

StrategieSuite

StrategieSuite werkt samen met ondernemers of managers aan strategische planning, strategische keuzestrategieontwikkeling en business modellingBekijk hier wat de mogelijkheden zijn en wat het beste aansluit bij uw vraag!

 

15

mrt

Uitnodiging:

Gratis Introductie bijeenkomst

De juiste keuzes voor de beste strategie

download brochure »

Brochure downloaden

Vul je gegevens in om de brochure te downloaden.

 
 

Tot verbeelding sprekend!

bestel het boek nu »

 

Steen voor Steen

De opkomst, bijna ondergaan en spectaculaire wederopstanding van LEGO.

Het businesscase LEGO spreekt inmiddels tot de verbeelding. David C. Robertson verteld op gedetailleerde wijze het fascinerende verhaal van LEGO. Essentieel is het moment waarop zij de grip op de markt kwijtraakte en in 2004 bijna ten onder ging.

 
 

"

In 2008 volgden wij het Strategie Programma. Het is verrassend te zien hoe de toen aangebrachte focus, ondanks de nodige tegenwind, nog steeds effect heeft. "

 

Alex van Nifterik

Eigenaar Van Nifterik

t0342 42 41 66

lilinkedin profiel