Wie helpen u bij uw strategie?

Johan Visser

Oprichter StrategieSuite. Adviseur, trainer, coach strategie & leiderschap

Johan Visser

"Het geeft mij iedere keer weer veel energie en voldoening om organisaties en mensen daarbinnen op een 'rotondemoment' tot keuzes en doorbraken te laten komen. In de kern is en blijft het mensenwerk. 

Strategie en persoonlijk leiderschap is in de praktijk sterk met elkaar verbonden. Vandaar dat ik de vakgebieden strategie en leiderschap/psychologie vaak met elkaar combineer in de realisatiefase. Als adviseur en coach in maatwerk programma's en als trainer in onze leiderschap- en strategiecourses.

Daarnaast bouw ik als eigenaar/ondernemer met plezier mee aan de ontwikkeling en groei van LeiderschapSuiteAcademySuite en Energy Drives®., allen onderdeel van de Essention Groep.''

Gerhard Jansen

Projectleider/adviseur StrategieSuite

Gerhard Jansen

"Als projectleider begeleid en adviseer ik organisaties in strategisch-kritische projecten. Hierbij wil ik van betekenis zijn voor mensen in implementatie- en veranderingsprocessen.

Persoonlijke aandacht voor mensen in verandering is uiterst belangrijk; in de praktijk zie ik dat dit een grote succesfactor is voor het laten slagen van een project. Het geeft mij energie om mensen naar een hoger level te brengen en zo samen het doel te behalen!"

Dirk Goijert MBA

Organisatie-ontwikkelaar

Johan Visser

"Als geboren motivator weet ik teams vanuit kracht, gevoel en verrassende inzichten nieuwe dimensies te geven om tot optimale prestaties te komen. In adviestrajecten vind ik het mooi om een strategie echt te vertalen in doen. 

Bij voorkeur opereer ik in een veranderende context waar de urgentie om vooruit te gaan groot is en het ambitieniveau hoog is. Een organisatie succesvol laten zijn in ‘continu verbeteren’ is mijn grootste drijfveer! Door mijn bedrijfskundige achtergrond en ervaring kan ik op heldere wijze verbinding maken tussen teamontwikkeling en organisatieresultaat.''

 

Backoffice en partners

Met een stevige backoffice en kwaliteitspartners bedienen we klanten op maat vanuit Lunteren.

StrategieSuite

StrategieSuite werkt samen met ondernemers of managers aan strategische planning, strategische keuzestrategieontwikkeling en business modellingBekijk hier wat de mogelijkheden zijn en wat het beste aansluit bij uw vraag!

 

15

nov

Uitnodiging:

Training: Strategisch Timemanagement

De juiste keuzes voor de beste strategie

download brochure »

Brochure downloaden

Vul je gegevens in om de brochure te downloaden.

 
 

Tot verbeelding sprekend!

bestel het boek nu »

 

Steen voor Steen

De opkomst, bijna ondergaan en spectaculaire wederopstanding van LEGO.

Het businesscase LEGO spreekt inmiddels tot de verbeelding. David C. Robertson verteld op gedetailleerde wijze het fascinerende verhaal van LEGO. Essentieel is het moment waarop zij de grip op de markt kwijtraakte en in 2004 bijna ten onder ging.

 
 

"

In 2008 volgden wij het Strategie Programma. Het is verrassend te zien hoe de toen aangebrachte focus, ondanks de nodige tegenwind, nog steeds effect heeft. "

 

Alex van Nifterik

Eigenaar Van Nifterik

t0342 42 41 66

lilinkedin profiel