Waarom

Herkent u dat 'rotondemomentje'? Het gevoel dat u voor belangrijke toekomstkeuzes staat, maar dat er geen keuzes gemaakt worden? Op een rotonde rijden en geen afslag nemen? Toe zijn aan een volgende stap en niet vooruit komen?

Perspectief geeft energie!

Doordat we met de StrategieSuite midden in de praktijk staan, zien we hier dagelijks de effecten van. Gebrek aan focus, medewerkers die op eilanden staan en roepen om visie, richting en duidelijkheid. Maar ook de onbalans tussen prive/werk, futloosheid, ineffectieve managementteams en teruglopende resultaten. Terwijl ondertussen de concurrentie de voorsprong pakt, kansen voorbij gaan en nauwelijks nog onderscheidend vermogen zichtbaar is. Kortom: een chronisch verlies aan energie.

Dat raakt ons. Want het hoeft niet. Wij weten en zien dat het anders kan. Met als resultaat: energie door strategie. 

Energie door strategie

StrategieSuite geeft klanten krachtige input aan visie- en strategieontwikkeling, doorvertaald naar leiderschap en organisatie. Met een scherpe blik, ervaring en kritische vragen die alleen een buitenstaander kan stellen. Daardoor brengen we het energieniveau bij mensen én bedrijven weer terug naar een niveau dat het bijdraagt aan focus, richting en resultaat. 

StrategieSuite

StrategieSuite werkt samen met ondernemers of managers aan strategische planning, strategische keuzestrategieontwikkeling en business modelling. Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn en wat het beste aansluit bij uw vraag!

15

nov

Uitnodiging:

Training: Strategisch Timemanagement

 
 

treffend omschreven!

bestel het boek nu »

 

Het geheim van een goede strategie

Uitdagingen voor de lange termijn.

Richard Rumelt is een invloedrijke strategiedenker en o.a. verbonden aan INSEAD. Hij toetst in zijn boek vele praktijkvoorbeelden, zoals Ikea, aan een aantal principes. En daaruit blijkt waar goed en slechte strategieën zich van elkaar onderscheiden!

 
 

"

Ik heb een nieuw inzicht gekregen in persoonlijke drijfveren. Dat hielp om binnen het bedrijf duidelijke lijnen uit te zetten."

Voor mijn gevoel groeide mijn bedrijf me boven de pet. De bank adviseerde me om meer strategische keuzes te maken. Daarom heb ik StrategieSuite benaderd om mij als specialist daarbij te begeleiden. Dat begon met een terugblik op het verleden. Zo konden we ‘de kast leegmaken’ en een duidelijk toekomstbeeld schetsen met een heldere vlag. Het resultaat is dat ik daardoor heb geleerd meer vooruit te denken. En daardoor kijk je anders naar je eigen bedrijf. Dit heeft mij enorm geholpen en daarom beveel ik Strategiesuite graag aan. Hun kracht is goed luisteren, niet te snel conclusies trekken, positief denken en continu motiveren.

 

Goos Mulder

Directeur/eigenaar Geldersche Houtbouw

t020 132 45 87

lilinkedin profiel