Strategische planning

Een strategische planning en goed strategisch management draagt bij aan het succesvol laten groeien van uw organisatie. Uw medewerkers nemen elke dag beslissingen, maar zijn hun keuzes ook in lijn met de koers die u wilt varen? En welke koers vaart uw organisatie eigenlijk? Heeft u als ondernemer moeite met het beantwoorden van deze laatste vraag? Grote kans dat uw werknemers het ook lastig vinden om uw bedrijfsstrategie te formuleren en dat komt uw organisatie niet ten goede. Zonder heldere bedrijfsstrategie en strategische positionering ontstaat er onzekerheid. Voorkom onzekerheid en creëer inspiratie, enthousiasme en doelgerichtheid binnen uw organisatie met een strategische planning.

Gratis introductie bijeenkomst

Wat is een strategische planning?

Een strategische planning bepaalt de koers van een organisatie en geeft duidelijkheid over de daarmee samenhangende besluitvorming. Strategische planning is een continu proces, waarin wordt bepaald hoe de organisatie zich op lange termijn positioneert en gaat ontwikkelen.

Waarom een strategische planning?

Bij het formuleren van uw bedrijfsstrategie ontdekt u al snel dat er vele wegen naar Rome leiden. Welke route uw organisatie het beste kan nemen? Dat is een lastige vraag voor het strategisch management en dat begrijpt StrategieSuite. Wij helpen u daarom richting te geven aan uw organisatie. Dat heeft als voordeel dat u in de toekomst makkelijker strategische keuzes kunt maken. Daarnaast zorgt een heldere strategische planning voor gemotiveerde medewerkers. Uw medewerkers zijn gemotiveerde omdat ze weten wat u samen met hen wil bereiken en waarom.

Wat is de basis voor een strategische planning?

StrategieSuite ontwikkelt niet ‘voor’ maar ‘met’ u een strategische planning. Wij geloven in de kracht van samenwerken. Dat doen wij in een omgeving dat rust biedt om te reflecteren, maar ook energie en inspiratie geeft. Energie en inspiratie voor het doorlopen van alle strategische opties en het ontwikkelen van een nieuwe bedrijfsstrategie. Waar StrategieSuite energie van krijgt? Wij krijgen energie als we zien dat onze inspanningen leiden tot het succesvol laten groeien van uw bedrijf!

Aan de slag met een strategische planning?

Wilt u met een strategische planning focus in uw organisatie aanbrengen? StrategieSuite kijkt met een scherpe blik en kritische vragen naar uw organisatie. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Ook voor vragen over strategieontwikkeling en business modelling bent u bij ons aan het juiste adres. Bel via 0341-820 000 of stuur een e-mail naar naar info@strategiesuite.nl. Wij brengen het energieniveau binnen uw organisatie weer naar een niveau dat bijdraagt aan focus, richting en resultaat! Samen werken we aan een glasheldere strategische planning die geen energie kost, maar juist energie oplevert!

Gratis introductie bijeenkomst

Strategische Planning

De juiste keuzes voor de beste strategie

download brochure »

Brochure downloaden

Vul je gegevens in om de brochure te downloaden.

15

nov

Uitnodiging:

Training: Strategisch Timemanagement