Strategische keuze

Strategische keuzes moeten er uiteindelijk toe leiden dat u zich onderscheidt van de concurrenten en een geheel eigen positie op de markt inneemt. Hierbij kunt u denken aan vragen als: wat maakt uw organisatie uniek in de ogen van uw klant? En waarin is uw organisatie anders en beter dan die van de concurrent? Als u de concurrentie wilt verslaan, zult u zich moeten focussen op één ding en de rest laten liggen. Maar hoe komt u tot deze belangrijke strategische positionering en waar moet u beginnen? StrategieSuite kan u helpen bij het in kaart brengen van een strategieontwikkeling (ook wel strategische planning), waarbij het draait om het nemen van keuzes!

Gratis introductie bijeenkomst

 

Wat zijn strategische keuzes?

Strategische keuzes zullen continu gemaakt moeten worden en zijn een cruciaal onderdeel van uw succes. Het zijn keuzes die beslissend kunnen zijn voor de ontwikkeling en toekomst van uw organisatie. Ze worden gemaakt aan de hand van een strategische analyse, waaruit diverse sterkten, zwakten, kansen en bedreigingen voortkomen. De strategische keuzes dienen vervolgens goed geïmplementeerd te worden in de organisatie, zodat er een stabiel fundament en een goed strategisch plan ontstaat.

Strategische keuzes maakt u met elkaar

Belangrijk is dat wij deze strategische keuzes niet ‘voor’ u, maar ‘met’ u maken. Wij geloven in de kracht van samenwerking. In een aantal inspirerende en verhelderende workshops bespreken we de kansen die echt impact kunnen hebben op uw positionering in de markt. Als buitenstaander kunnen wij namelijk kritische vragen stellen en krachtige input geven aan uw visie en strategische keuzes. Met elkaar stellen we de ambities van uw organisatie scherp, doorlopen we alle strategische opties, creëren we een stabiel fundament en geven we weer richting aan uw organisatie door middel van een strategische planning.

Hoe maak je een strategische keuze?

Bij het maken van strategische keuzes neemt men vaak de persoonlijke drijfveren als uitgangspunt, omdat strategische keuzes vrijwel nooit rationeel gemaakt worden. Er is een sterk menselijk aspect aanwezig, waardoor overtuigingen, ervaringen, persoonlijkheid of onzekerheid veel invloed kunnen hebben op uw keuzes. StrategieSuite heeft aandacht voor deze aspecten en zorgt voor een goede balans, om tot de juiste keuzes te komen!

Gratis introductie bijeenkomst

Locatie & Contact StrategieSuite

Strategie is ons vakgebied en Suite staat voor een huiskamergevoel. De meest effectieve setting voor het maken van een strategische keuze en een strategische planning is een ontspannen, inspirerende omgeving. Zonder de alledaagse prikkels en druk van het werk. Naast hulp bij uw strategie, bent u ook voor business modelling bij ons aan het juiste adres. Onze prachtige locatie in Lunteren biedt het allemaal. Neem voor meer informatie of een kennismakingsgesprek op locatie contact op via 0341-820 000 of stuur een e-mail naar naar info@strategiesuite.nl. Naast kleine en grote organisaties, helpen wij ook graag mensen bij het maken van een persoonlijke strategische keuze!

De juiste keuzes voor de beste strategie

download brochure »

Brochure downloaden

Vul je gegevens in om de brochure te downloaden.

15

nov

Uitnodiging:

Training: Strategisch Timemanagement