Strategieontwikkeling

Heeft u hulp nodig bij strategieontwikkeling? Bij strategieontwikkeling gaat om het maken van strategische keuzes. Kiezen om een unieke positie in de markt te zetten en kiezen om je organisatie daar volledig op uit te lijnen. En vooral ook: kiezen waar je mee gaat stoppen. Daar kan StrategieSuite u mee helpen.

Wat is strategieontwikkeling

Strategieontwikkeling, ook wel strategische planning, is fundamenteel voor het maken en uitvoeren van een organisatie. Het draait om het vaststellen van de doelen van de organisatie en vooral: hoe deze doelen gerealiseerd gaan worden. Belangrijke vraag daarbij is: hoe creëert je organisatie waarde voor klanten en wat maakt haar onderscheidend ten opzichte van de concurrent. Wanneer de strategie vastgesteld is, is het belangrijk dat iedereen in de organisatie daarnaar handelt en de strategie naar buiten toe uitdraagt.

Stip op de horizon

Op een bepaald moment merk je als ondernemer of directie dat het weer nodig is om de ‘stip op de horizon’ scherp te stellen. Je zoekt een antwoord op de digitale trends of je toegevoegde waarde als organisatie is niet meer onderscheidend. Je staat voor grote (her)investeringen zonder goed plan. De vraag trekt aan en je kunt niet meer alles tegelijk. Je twijfelt aan je eigen rol binnen het bedrijf of medewerkers vragen om duidelijkheid. Dit zijn allemaal zaken die vragen om strategieontwikkeling.

Strategieontwikkeling is de oplossing

Een heldere ‘stip op de horizon’ geeft energie, creëert draagvlak, geeft focus. StrategieSuite helpt ondernemers en directies bij strategieontwikkeling. Binnen het heldere strategieprogramma van 6 tot 8 bijeenkomsten begeleiden we u en uw team door het denkproces. De gegarandeerde uitkomst is een duidelijke visie, een heldere strategie en concrete stappen om het doel te bereiken. Ook voor de realisatiefase hebben we krachtige oplossingen om de energie erin te houden.

Hulp nodig bij strategieontwikkeling?

Heeft u hulp nodig bij de strategieontwikkeling of strategische planning van uw bedrijf? Of hulp nodig bij business modelling? Volg dan het volledig op uw behoefte afgestemde programma van Strategiesuite. Klik hier voor meer informatie over het programma, of neem contact met ons op voor strategieontwikkeling. U kunt ons bereiken via info@strategiesuite.nl, of via 0341-820 000.

 

 

StrategieSuite

Kasteel Staverden
Staverdenseweg 283
3852 NV Ermelo

Telefoon: 0341 - 820 000

De juiste keuzes voor de beste strategie

download brochure »

Brochure downloaden

Vul je gegevens in om de brochure te downloaden.