Hoe

Strategie maken we persoonlijk en ontwikkelen we samen in een inspirerende omgeving. Deze combinatie van strategie én psychologie onderscheidt ons. Het spreekt voor zich dat we dit als een rode draad door de diverse programma’s verweven hebben.

1. Persoonlijke drijfveren als uitgangspunt voor strategie

Strategische keuzes worden vrijwel nooit puur rationeel gemaakt. Vaak is er ook een sterk, menselijk element. Overtuigingen, ervaringen vanuit het verleden, een uitgesproken persoonlijkheid of onzekerheid kunnen veel invloed hebben. StrategieSuite heeft oog en aandacht voor deze aspecten binnen de begeleiding van strategieontwikkeling. En we zien iedere keer weer dat deze benadering de energie losmaakt om tot de juiste keuzes te kunnen komen.

2. We ontwikkelen niet ‘voor’ maar ‘met’

U kent vast de ‘bureaulade-plannen’: vóór u geschreven in plaats van mét u. StrategieSuite gelooft in kracht van het samenwerken. Samen werken we aan strategische planning, strategische keuzestrategieontwikkeling en business modellingSamen kruipen we door het hele denk- en keuzeproces. Dat doen we visueel en energiek. Zo creëren we een stabiel fundament onder uw plannen voor straks.

3. Een ambiance waar het thuis voelt

Strategie is ons werkveld en Suite staat voor huiskamergevoel. De beste setting voor strategie-ontwikkeling is een ontspannen, inspirerende omgeving. Gegarandeerd los van prikkels, druk en waan van iedere dag.
U ervaart onze keuze voor kleinschaligheid en daarmee voor kwaliteit. Met veel ruimte voor de aandacht onderling in al onze programma's, courses en opladers. Dat maakt zoveel blijvende energie los, dan synergie niet uit kan blijven.

 

 

 

15

nov

Uitnodiging:

Training: Strategisch Timemanagement

"Veel sessies hebben de functie van een laadpaal"

Lees meer over de drijfveer van Johan Visser, initiatiefnemer van StrategieSuite.

meer over Johan »

 

"

Hun enthousiasme over strategie maakt de hele groep enthousiast."

Als team hebben we onder supervisie van StrategieSuite een strategische verkenning gemaakt voor ons nog maar jonge bedrijf. StrategieSuite verstaat de kunst om het proces met zachte hand, maar wel vastbesloten, te leiden naar een concreet eindresultaat. Zonder merkbaar te sturen op de inhoud. De ontdekkingstocht maakten we zelf. En dat heeft ons echt stappen vooruit geholpen. Compliment!

 

Jaap Wieman

Mede-eigenaar Recentes

t038 460 13 78

lilinkedin profiel