Business modelling

Heeft u hulp nodig bij business modelling? Dan bent u bij StrategieSuite aan het juiste adres! Ieder bedrijf heeft een businessmodel. Het beantwoordt de vraag op welke manier er geld verdiend wordt aan welke klanten met welke waarde of propositie. Grote veranderingen in de omgeving (bijv. digitalisering) of intern (te hoge kostenstructuur) hebben het businessmodel van organisaties onderuitgehaald of stevig op de proef gesteld.

Praktische tools bij business modelling

Wellicht bent u, zoals steeds meer bedrijven, al met uw businessmodel aan de slag. De praktische tools als het businessmodelcanvas en het businessmodelwiel maken het vernieuwen van uw businessmodel meer hanteerbaar. Deze modellen brengen al uw bedrijfsaspecten op een overzichtelijke manier in kaart, zodat u zicht krijgt op de onderdelen die eventueel bijsturing nodig hebben. Dit kan echter een lastige opgave zijn, daarom is StrategieSuite dé partij die u kan helpen met business modelling!

De kracht van StrategieSuite

De kracht van StrategieSuite bij business modelling is dat wij vernieuwing van uw businessmodel koppelen aan visie, strategie en praktische implementatie. Zo wordt het één geheel. In een aantal stevige en inspirerende workshops nemen we u en uw team mee in de trends die écht impact gaan hebben op uw huidige businessmodel. Is dit er tegen bestand? Waar zitten de zwakke plekken? Waar is innovatie en verandering noodzakelijk? We bouwen met elkaar het businessmodel voor de toekomst, koppelen dit aan de visie en werken een haalbare strategie uit. Zo krijgt het plan voor business modelling de meeste kans van slagen.

Hulp nodig bij business modelling?

Wilt u de hulp van StrategieSuite inschakelen voor business modelling? Of heeft u hulp nodig bij uw strategische planningstrategische keuzes of strategieontwikkeling? U bent van harte welkom bij ons op kantoor in het prachtige kasteel Staverden in Ermelo. Om een afspraak te maken, kunt u ons bellen op 0341-820 000 of mailen via info@strategiesuite.nl. Samen zorgen we ervoor dat business modelling een groot succes wordt!

 

 

StrategieSuite

Kasteel Staverden
Staverdenseweg 283
3852 NV Ermelo

Telefoon: 0341 - 820 000

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijft u zich nu vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief met seminars, updates en blogs gerelateerd aan strategie.

schrijf u in »